Author Topic: Dublinbet problem?  (Read 5277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nOrMy2o0o

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 142
  • Gender: Male
  • www.norcosoft.com
    • View Profile
Dublinbet problem?
« on: December 18, 2013, 01:47:16 am »
I think Dublinbet don't want Bot anymore  ???
 
Did any other coder notice something strange on Dublinbet platform?
 
I take my last spun number by taking a picture at the top of history around 3 seconds after a new game number appear, but problem is: this picture does not match any of my 37 pictures allready taken there 100%???
Look like they change color on it every few seconds, wich make all my Bots going crazy...
 
Did anybody notice this, and if so, found a solution to read that last spun number for sure?
 
regards, nOrMy2o0o
 

Offline nOrMy2o0o

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 142
  • Gender: Male
  • www.norcosoft.com
    • View Profile
Re: Dublinbet problem?
« Reply #1 on: December 18, 2013, 08:18:34 pm »
No answer...
Well, i must be alone having this problem  :-\
 
Thanks anyways...

Offline 6th-sense

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
    • View Profile
Re: Dublinbet problem?
« Reply #2 on: December 18, 2013, 08:26:41 pm »
i don,t know normy...my dublin bet bot and smartlive bot been out of action for a while,,,,still waiting for a reply off stef about it been over a month now...anyone else having any problems with these...only bv works for me..very frustrating >:(

Offline VLS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2958
  • Gender: Male
    • View Profile
Re: Dublinbet problem?
« Reply #3 on: December 18, 2013, 08:42:23 pm »
Norm, check your PM's
Email: betselectiongmail.com
-- Victor

Offline nOrMy2o0o

  • Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 142
  • Gender: Male
  • www.norcosoft.com
    • View Profile
Re: Dublinbet problem?
« Reply #4 on: December 18, 2013, 08:51:16 pm »
Hi Vic, what i'm using now is working everywhere except Dublin and this, only for the last 2 weeks.
 
Try this, take a picture every 2-3 seconds and it does not match 100% all the time. You will have results like this: 99.34, 99.52, 100, 100, 99.34, etc...
 
Cheers, Normy

Offline esoito

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1917
  • Rose&Sword
    • View Profile
Re: Dublinbet problem?
« Reply #5 on: December 19, 2013, 07:05:47 am »
Very frustrating for you, Normy.

FYI:  Bet Voyager is now offering live games.

You might consider them as an alternative to DB, if DB keeps making life difficult for your bots.